Tarjánpuszta 11.0

Tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a tarjánpusztai Szent Benedek Lelkészségen missziónk hitébresztő csendeshétvégéje. Tizenkét fő vett részt a 3 napos evangelizácón. Sokan szerény ismeretekkel érkeztek a Bibliáról, Jézusról, és távoztak tudásban, ismeretben, hitben és lélekben gazdagon. Jó volt látni azt a változást emberekben amit Isten igéje ebben a három rövidke napban elvégzett egyesekben. A sok bibliatanulmányozás mellett jutott idő kirándulásra, tábortűz melletti beszélgetésekre, és még egy finom sütizés is belefért az apátsági Pausa cukrászdában. SDG!

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Az egész hétvégének különös ajándéka volt, hogy bár Bandee testvér nem volt velünk, Isten küldött egy pacsirtát közénk Anna személyében, aki csodálatos hangjával és túláradó hitével ragyogta be az énekléseinket.

Hallgassatok meg tőle egy éneket ti is:

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Helyszín H-9200 Mosonmagyaróvár, Zrínyi Miklós u. 18. Telefon +36 70 866 5220 Email cím movarikereszteny@gmail.com Hours Bibliaóra: minden szerdán 18.00-tól | Istentisztelet minden vasárnap 16.00-tól | Úrvacsorai Istentisztelet: minden hónap első vasárnapján 16.00-tól (nyári időben 17.00-től)
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close