Gyülekezeti tábor Péliföldszentkereszten…

Idén a koronavírus miatt nem tudtunk a Balatonon táborozni, így új helyszín után kellett néznünk. Egy baráti ajánlására találtunk a Szaléziak rendházára a festői Gerecsében.. elmentünk, megnéztük, megszerettük…

Idén 38-an, felnőttek és gyerekek érkeztünk Bajótra, a Szalézi ‘Don Bosco’ rendházba. A rendház tiszta, rendezett, tökéletesen alkalmas egy ilyen hitmélyítő tábor levezetésére. A szobák tiszták és tágasak voltak, az étkezés változatos és elégséges volt, kaptunk nagy közösségi termet és egy különtermet a gyerek foglalkozásokra.

Délelőtti bibliatanulmányunk során ezúttal Mikeás próféta könyvét tanulmányoztuk, délutánonként pedig a rendház mögötti tóparton fürdőztünk, röplabdáztunk és csónakáztunk. Szombaton ebéd után egy maroknyi csapattal pedig fel mentünk az öreg-kőhöz, és megnéztük az ősember lelőhelyként ismert Janukovics barlangot.

Az idei alkalmat három megtért testvérünk hitvalló megkeresztelése tette különlegessé. Krisztus parancsának engedelmeskedve Szakács Éva, Dicsőfi Andrea és Dr. Kellermann Dániel testvéreink keresztelkedtek meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Csodálatos bizonyságtétel volt.

Most pedig következzék egy rövid képes beszámoló…

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

1 gondolat a(z) “Gyülekezeti tábor Péliföldszentkereszten…” bejegyzéshez

  1. Köszönöm szépen a beszámolót. A képeken átjött a közösségben megélt sok öröm, a lelki tartalom és legfőképpen az Úr áldása. A bemerítés megható… Isten áldását kívánom Mindenki életére!

    Üdv. Papp Szilvia

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Helyszín H-9200 Mosonmagyaróvár, Zrínyi Miklós u. 18. Telefon +36 70 866 5220 Email cím movarikereszteny@gmail.com Hours Bibliaóra: minden szerdán 18.00-tól | Istentisztelet minden vasárnap 16.00-tól | Úrvacsorai Istentisztelet: minden hónap első vasárnapján 16.00-tól (nyári időben 17.00-től)
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close